Despre Noi

Despre Service Termopane

Service-Termopane a fost înfiintat în anul 2005 si este pregătit să răspundă oricand cu promptitudine solicitarilor dumneavoastră ! Profesioniştii noştri pentru tâmplarie din PVC / Aluminiu, sau Lemn straificat sunt permanent dotaţi cu mijloace de transport moderne, echipamente de lucru performante, toate acestea pentru ca munca prestată să fie una de calitate. Fiecare dintre echipele noastre au propriul lor transport, în acest mod orice lucrare se predă beneficiarului într-o singură zi.

Pentru a raspunde acestor provocari zilnice, avem în atenţie orientarea permanentă spre întelegerea şi constientizarea nevoilor fiecarui client. Pentru realizarea acestui obiectiv, ne-am construit activitatea spre realizarea unui pachet de produse şi servicii profesionale specializate, care facilitează satisfacerea celor mai inalte cerinţelor. La fiecare nou proiect pe care îl începem ne axam pe calitate, inovaţie şi creativitate. Atenţia la detalii conferă serviciilor noastre o notă de unicitate. Promptitudinea în execuţia lucrarilor este o promisiune respectată.

De ce noi ?

Oferim servicii de montaj, reparaţii şi mentenanţa termopane în Bucuresti şi zonele limitrofe. Experienta noastra de peste 20 ani in acest domeniu, si indeplinirea cu excelenta a peste 25.000 de comenzi, ne confera avantajul, de a cunoaste ce isi doreste cu adevarat clientul, cand apeleaza la serviciile noastre. Seriozitatea, profesionalismul, si calitatea serviciilor prestate, sunt punctul nostru forte, astfel dumneavoastra puteti sa apelati oricand cu incredere la noi.

Preturile afisate pe site-ul nostru, sunt informative fiind aproape de nivelul actual al pietei, pretul real perceput, va fi calculat in fnctie de necesitatile fiecarui client, bazandu-se si pe factori precum ( bugetul, spatiul alocat, dimensiuni, culori sau calitate), prin urmare echipa noastra aflata la domiciliu, in baza unei analize, o sa va specifice pretul exact.

Cumparand ferestre / uşi veţi plăti şi o serie de promisiuni, dar în acelaşi timp cumpăraţi o sumă de beneficii derivate din acest act. Dincolo de ferestre, perfect palpabile, vă doriţi, de fapt, confort termic, poluare fonică redusă, estetică de excepţie şi, de ce nu, mândria ca ferestrele dumneavoastra sunt mai frumoase decat ale celorlalţi. Stim cu toţii că doar achizitionarea şi apoi montarea ferestrelor, nu vă vor satisface în totalitate nevoile şi asteptarile. De exemplu, o fereastră neîntreţinută în timp nu mai respectă toate promisiunile pe care le-aţi primit în momentul cumpărării. Noi ne-am inventat deoarece am identificat o mare nevoie în acest vast domeniu al construcţiilor. Ne-am definit ca fiind o foarte importantă verigă a lantului “productie-distributie-montaj-întreţinere”. Acţionam la sfarsit pentru că, finalul dă culoare şi sens unei ferestre. Doar astfel aveti satisfacţia lucrului dus la bun sfarsit.

Rezultatele muncii pe care o depunem, se reflectă în plăcerea clientului de a apela la noi, având această oportunitate dorim să mulţumim tuturor clienţilor, care ne-au recomandat şi au avut încredere în noi şi serviciile noastre.

  • Avem o forță de muncă de înaltă calitate, care este instruită în fiecare an cu cea mai recentă tehnologie;
  • Avem peste 20 ani de experiență în domeniul termopanelor, dar şi în domeniul construcțiilor;
  • Acționam în 3 țări : România, Franța şi Marea Britanie;
  • Folosim doar materiale de top din piață;
  • Oferim garanție pentru orice intervenție;
  • Avem prețurile rezonabile, ce se datorează experienței personalului calificat şi seriozitații acestora.

Contactaţi-ne acum prin site sau telefonic: 0761.801.545 şi una din echipele noastre v-a ajunge la domiciliul dvs. în cel mai scurt timp.
Intervențiile se fac în maxim 24/h, iar cazurile de URGENȚĂ în maxim 5/h.

Service Termopane

Asigura caminului tau o liniste deplina!