Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a website-ului Service Termopane

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Service-Termopane.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este informarea despre produsele si serviciile GEO GO (reclama, marketing si publicitate).


Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare informarii despre produsele si serviciile furnizate de societatea noastra (reclama, marketing si publicitate, furnizarea de bunuri si servicii, comunicare prin internet).
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, parteneri contractuali ai operatorului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii noastre situat pe Str. Muncitorului, nr. 14, jud. Bucuresti sau pe adresa de e-mail reparatii@mail.com .

GEO GO va garanteaza confidentialitatea. Informatiile furnizate de dumneavoastra nu vor fi trimise sau vandute altor entitati in scopuri de reclama, marketing si publicitate. Cititi mai multe despre politica noastra de confidentialitate aici.

Oferte și informații clienți la: 0761.801.545

Service Termopane

Asigura caminului tau o liniste deplina!