Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termenii si conditiile website-ului Service-Termopane

1. Definitii si termeni

Service-Termopane.com – este denumirea comerciala a S.C. GEO GO COMPANY S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str.Muncitorului nr. 14, sector 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/15297/2012, cod unic de inregistrare fiscala 31050440.
S.C. GEO GO COMPANY S.R.L. colecteaza informatie anonima, fara caracter personal, furnizata de utilizatorii acestui site, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea site-ului web.
S.C. GEO GO COMPANY S.R.L. nu va vinde, inchiria sau dezvalui nimanui orice fel de informatii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza in cursul exprimarii acestei optiuni. Informatiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informatii actuale despre produsele si activitatile sale profesionale.
GEO GO COMPANY isi rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii site-ului de catre Dvs. ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.

Vanzator – S.C. GEO GO COMPANY S.R.L. denumit in acest website si pe subdomeniile acestuia "GEO GO"
Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care solicita o comanda din website.
Website – magazinul online si de prezentare pentru servicii de mentenanta, gazduit la adresa web Service-Termopane.com si subdomeniile acestuia.
Comanda – se face doar telefonic pentru forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Website-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Webite.
Garantii – In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. In cazul Bunurilor vandute si livrate de GEO GO, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre GEO GO. In cazul certificatelor de garantie emise de GEO GO, va oferim serviciul “Pick-up & Return” care presupune preluarea si livrarea Bunurilor in conditii de gratuitate.
Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa reparatii@mail.com . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
Retur - Clientul are dreptul de a notifica in scris GEO GO ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau agentii autorizati pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa : reparatii@mail.com
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Website, inclusiv produsele si serviciile mentionate, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Webite care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Recomandare – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. GEO GO nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. GEO GO nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). GEO GO si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, GEO GO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.service-termopane.com, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. GEO GO nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate din website-ul nostru daca acestea au fost montate incorect. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina cumparatorului. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GEO GO oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GEO GO de la acest client. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul GEO GO, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

3. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.Service-Termopane.com sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

4. Reclamatii si sugestii

Pentru orice fel de reclamatii sau sugestii ne puteti contacta la urmatoarea adresa de mail: reparatii@mail.com sau telefonic: 0761.801.545 .
GEO GO face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie in cadrul politicii de imbunatatire continua a produselor si serviciilor.

Oferte și informații clienți la: 0761.801.545

Service Termopane

Asigura caminului tau o liniste deplina!